perjantai 23. maaliskuuta 2018

Työssäoppijakso 3, viikko 2

Maanantaina pääsin heti aamusta koneelle muokkaamaan viimeviikolla tekemääni keittiötä asiakkaalle mieleisemmäksi. Sain ihan kirjalliset ohjeet, mitä haetaan, tosin ohjeissa oli hieman tulkinnallisia ongelmia, kun sähköpostin kautta yritettiin päästä yhteisymmärrykseen. Muokkasin keittiötä kuitenkin sellaiseksi, jonka tulkitsin vastaamaan ohjeita. Sitten muokataan jos tulee väärinymmärryksiä.
"ohjeet" keittiön suunnitteluun

Omaa tulkintaani saamistani ohjeista







Lopullista keittiötä en itse muokannut, muuta omaan näkemykseeni ei hirvesti muutoksia kuitenkaan tullut. Pari kaappia, joiden ohjeita en itse ymmärtänyt vaihtui, ja laatikoiden määrä muuttui, mutta muuten keittiö pysyi suht' samana. Keittiö lähtikin Tampereelle, joten keräsimme osat vain yhteen ja pakkasimme kelmulla toisen, latvialaisen, harjoittelijan kanssa ja numeroimme ne sitten vastaavasti, miten paperillakin on, sekä teimme kaikki laatikot. Yläkaappeja emme kuitenkaan vielä keränneet, sillä ne ovat erikoismittaisia.



Lopullinen keittiö. Numerot vastaamassa pakkauksissa olevia numeroita.


Teimme myös ison määrän laatikostoja toiselle asiakkaalle, jolla oli rungot jo valmiina. Kaksin tekemässä homma meni sujuvasti, toinen ensin porasi takalevyihin alemman reelingin pidikkeen, toinen pisti laatikot kasaan, ja sitten kopautti pohjan oikeaan paikkaan (laatikon kokoon kasaava laite kun saattaa jättää pienen raon pohjan ja takalevyn väliin. Sitten laitoimme ylemmän reelingin kannakkeet paikoilleen, ja leveimmille laatikoille(600- ja sitä suuremmille ) laitoimme vielä ruuvit pitämään takakannen kiinni pohjassa välttääksemme turhia rakoja.
Reelinginpidikkeet jo paikoillaann.
Laatikko kone. Pohja laitetaan pystyyn, ja sen päälle takalevy ja sitten laatikon sivut molemmin puolin ja puristuksiin.

Väsäsin taas 10kpl samoja vessakalustustoja kuin viime työssäoppijaksolla ennen joulua. Meni jovähän nopeammin myönnettävästi. Porasin myös oviin vetimen reijät, sekä 2 wc-ryhmään erilaiselle vetimelle reijät.


Valmiiksi kasattuja wc- kalusteita

Vetimen reijät ja saranat paikoillaan valmiina laitettavaksi kalusteeseen kiinni








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti