lauantai 19. toukokuuta 2018

Kylpyhuoneprojekti

Ennen viimeistä työssäoppijaksoa, teimme kaikki kylpyhuonesuunnitelmat. Itse lähdin linjalle moderni, harmaa - musta, annoinkin työlleni nimen Hempeän harmaa.






















Olen aina tapellut moodboardin kanssa, ja se yleensä valitettavasti tuleekin minulla viimeisenä, joten ei tässäkään ole yllätys että se oli viimeisimpiä prosesseja projektissa. Minulla oli parikin kuvaa, jotka kohtasivat toiveeni, joten kuvat jotka eivät päässeet itse moodboardiin, pääsivät portfolion etusivulle, tai materiaaliluettelon alkuun.


Moodboard yksinkertaisuudessaan, myös taustalla, joka kulkee joka diassa

Kohteena oli sama, joka oli myös keittiöprojektissa, joten pohja pysyi samana, tosin 'rakennutin' sinne myös saunan, koska why not? Budjettiakaan ei kun ollut - kyseessä oltua ns. 'mielikuvituskode'




Laattaongelmien (jokainen valitsemani laatta näytti aluksi ihan hirveältä, kunnes löysin oikeat) jälkeen mallinnus sujuikin mutkitta ja aika nopeasti pääsin lopullisiin renderointeihin (Aika monet kerrat vain istuin tylsistyneenä, kun deadlineen oli niin pitkä matka vielä)

Hain linjakasta, modernia lopputulosta

Sauna ei mielestäni rendauksissa pääse edukseen - lauteitten materiaali näyttää hieman oudolta, mutta voi olla että sisäinen perfektionistini olisi hakenut vielä parempia kuvia



Materiaaliluotteloni loppusumma oli n. 11 248,28 €, mikä loppujen lopuksi ei ole niin kallis kuin voisi luulla, ottaen huomioon etten yhtään katsonut hintoja - vain laatua ja tyyliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti